Grand Hotel Palace

 195 përshtypje
Rruga Ismail Qemali, Korçë, Albania
Orë 
Hapur deri në 11:59 m.d. më shumë
Media Sociale 
Qyteti: Korça
Rajoni administrativ: Qarku i Korçës
Shteti: Shqipëria

Për

Grand Hotel Palace ndodhet në Korça. Grand Hotel Palace po punon në aktivitetet e Strehim Tjera, Hotele dhe motele. Mund të kontaktoni me kompaninë në 082 243 168. Mund të gjeni më shumë informacion mbi Grand Hotel Palace në www.grandhotelpalacekorca.com.
Karrocë Rruge
Po
Çmim
$$$
Kategoritë:Hotele dhe motele, Aktivitetet afatshkurtra akomodimi.
Kodet ISIC:5510.

Strehim Tjerapranë Grand Hotel Palace

Gjej biznese të ngjashme në afërsi
Redakto bizneset