Haliti Shpk

 8 përshtypje
Rruga Mehmet Hoxhe Brruti, Kukës, Albania
Media Sociale 
Qyteti: Kukësi
Rajoni administrativ: Qarku i Kukësit
Shteti: Shqipëria

Për

Haliti Shpk ndodhet në Kukësi. Haliti Shpk po punon në aktivitetet e Restorantet. Mund të kontaktoni me kompaninë në 024 222 004.
Pije
Bar i Plotë
Mirë për fëmijët
Po
Mirë për grupe
Po
Kategoritë:Restorante dhe aktivitete celular të shërbimit të ushqimit.
Kodet ISIC:5610.

Restorantetpranë Haliti Shpk

Gjej biznese të ngjashme në afërsi
Redakto bizneset