Hotel Rubiku

 3 përshtypje
Rubik, Albania
Media Sociale 
Qyteti: Rubiku
Rajoni administrativ: Qarku i Lezhës
Shteti: Shqipëria

Për

Hotel Rubiku ndodhet në Rubiku. Hotel Rubiku po punon në aktivitetet e Strehim Tjera, Hotele dhe motele.
Kategoritë:Aktivitetet afatshkurtra akomodimi, Hotele dhe motele.
Kodet ISIC:5510.

Strehim Tjerapranë Hotel Rubiku

Gjej biznese të ngjashme në afërsi
Redakto bizneset