Hotel Veri

 55 përshtypje
Peshkopi, Albania
Uebsajti 
hotelveri.al
Media Sociale 
Qyteti: Peshkopia
Rajoni administrativ: Qarku i Dibrës
Shteti: Shqipëria

Për

Hotel Veri ndodhet në Peshkopia. Hotel Veri po punon në aktivitetet e Strehim Tjera, Hotele dhe motele. Mund të kontaktoni me kompaninë në 0218 25090. Mund të gjeni më shumë informacion mbi Hotel Veri në hotelveri.al.
Kategoritë:Hotele dhe motele, Aktivitetet afatshkurtra akomodimi.
Kodet ISIC:5510.

Angazhimi i mediave sociale

Numri i përshtypjeve me kalimin e kohës për Hotel Veri

55 përshtypje

1010202030304040505020152016201720182019314.19423.3120154191.6415.3420168369.0383.45201736546.4160.24201855723.818.772019Google

Cilësimi mesatar me kalimin e kohës për Hotel Veri

Shqyrtime me kohën

1122334455201520162017201820194.33385.38116.2720155227.69103.020164.6370.0110.9220174.5512.31112.920184.4654.62114.882019Google

Vlerësimi i Google sipas Numrit të Yjeve

Google

0481216202428323636380.0112.3511126.2689.68455.2167.0234.9144.32234.9121.651 klasifikim i yjeve2 klasifikim i yjeve3 klasifikim i yjeve4 klasifikim i yjeve5 klasifikim i yjeve

Strehim Tjerapranë Hotel Veri

Gjej biznese të ngjashme në afërsi
Redakto bizneset