Union Bank

Rruga Zogu i Pare, Kukes 1001, Albania
Uebsajti 
unionbank.al
Media Sociale 
Posta Elektronike 
duakredi@unionbank.al
Qyteti: Tirana
Rajoni administrativ: Qarku i Tiranës
Shteti: Shqipëria

Për

Union Bank ndodhet në Tirana. Union Bank po punon në aktivitetet e Banka, Restorantet. Mund të kontaktoni me kompaninë në 024 224 728. Mund të gjeni më shumë informacion mbi Union Bank në unionbank.al. Mund ta kontaktoni kompaninë me email në .
Kategoritë:Restorante dhe aktivitete celular të shërbimit të ushqimit, Banka.
Kodet ISIC:5610, 6419.

Bankapranë Union Bank

Gjej biznese të ngjashme në afërsi
Redakto bizneset