ArsimPrefiksi Telefon 4 Tirana, Qarku i Tiranës

1-10
Edukimi e tё tjera
Rruga Vaçe Zela, Tiranë 1023, Albania
www.tbu.edu.al
Dyqani i librave dhe stendat e reja, Edukimi e tё tjera
Sheshi "Nënë Tereza", Nr. 2
4.0  · +355 4 222 5488+355 4 222 5488  · Hapni Tani
www.uart.edu.al
Edukimi e tё tjera , Arsim
Rruga Johan Fon Han 1, Tiranë 1000, Albania
Edukimi e tё tjera , Arsim
Rr. Transballkanike, Vlorë, Albania
www.dritaedijes-school.com
Edukimi i lartё (kolegjet dhe universitetet)
Rruga e Dibrës, Tirana, Albania
4.5  · 4236443
www.umed.edu.al
Edukimi e tё tjera , Manaxhimi i korporatёs
Rruga Ismail Qemali Pallati 34/1 Ap.4/2 Tirane, Tiranë 1001, Albania
www.onlinemarketingacademy.al
Arsimi i mesëm, Edukimi i lartё (kolegjet dhe universitetet)
Rr. Elbasanit Tirana Albania AL, Tirana 1001, Albania
www.fhf.edu.al
Edukimi e tё tjera
Autostrada TR-DR, km1, Rr. Vidhëgjatë, Rruga, Tiranë, Albania
www.jw.org
Arsimi i mesëm, Arsim
Autostrada Tiranë-Rinas, km. 12, 1000, Albania
www.epoka.edu.al
Agjensi qeveritare, Arsim
Laprakë, Rruga Dritan Hoxha, Tirana 1000, Albania
www.artacademy.al