Ofrimit të shërbimeve ushqimorePrefiksi Telefon 4 Tirana, Qarku i Tiranës

1-10
Piceri
Rruga Shyqyri Brari, Tiranë 1019, Albania
4.0  · $ · +355 4 430 1111+355 4 430 1111  · Hapni Tani
www.pavarottipizzeria.com
Restorante italiane, Restorante Mesdheut
Rr. "Pjeter Bogdani" (Pall. Teknoprojekt Blloku Tiranë AL, 1000, Albania
restorantberlini.al
Kafenetë, Piceri
Rruga Brigada e VIII, Tirana, Albania
4.5  · $ · +355 4 226 8190+355 4 226 8190  · Hapni Tani
capricciobar.business.site
Restorante italiane, Tё gjitha ushqimet dhe pijet
Rruga e Elbasanit, Prane Parkut te Liqenit Artificial (Ish Princ Park), Tiran\u00eb, Albania
4.5  · $$ · +355 4 450 4664+355 4 450 4664  · Hapni Tani
www.sofraeariut.com
Restorantet, Restorante kineze
Rruga Themistokli Gërmenji, Tirana, Albania
oriental-city-chinese-restaurant.business.site
Bare, pubs dhe tavernat, Hotele dhe motele
Rruga Qemal Stafa 5, Tiranë 1000, Albania
4.5  · $$ · +355 4 222 0036+355 4 222 0036  · Hapni Tani
www.hotelboutiquegloria.al
Bare, pubs dhe tavernat, Piceri
Rruga Nikolla Tupe nr 1, Tirana 1000, Albania
4.0  · $$ · +355 4 225 0446+355 4 225 0446  · Hapni Tani
www.vilaferdinand.al
Restorantet, Restorante kineze
8. Mimi
Rruga Dervish Hima
Piceri
Rruga Ferit Xhajko, Tirana 1001, Albania
Piceri
Rruga Siri Kodra, Tirana 1015, Albania