Vend kampimPrefiksi Telefon 4 Tirana, Qarku i Tiranës

1-10
Vend kampim
Rruga Jali 102, Jalë, Albania
www.jalkamp.com
Strehim Tjera, Hotele dhe motele
Rruga Ibrahim Rugova Nr.56/H2 Tirana AL, 1019, Albania
4.5  · $$$ · +355 4 225 9574+355 4 225 9574  · Hapni Tani
xheko-imperial.com
Strehim Tjera, Udhёtimi dhe transporti
Mali i Robit, Kavajë, Albania
4.0  · +355 4 239 1101+355 4 239 1101  · Hapni Tani
www.prestigeresort.al
Strehim Tjera, Hotele dhe motele
Sheshi Italia 2, Tiranë 1019, Albania
www.makalbania.com
Strehim Tjera, Bare, pubs dhe tavernat
Tirana Airport Albania, Airport Rd Rinas, 1053 Tirana AL, 1053, Albania
4.5  · +355 4 450 0515+355 4 450 0515  · Hapni Tani
www.bestwestern.gr
Strehim Tjera, Restorantet
Lagja 13, Durrës 2008, Albania
4.5  · $ · +355 4 236 3001+355 4 236 3001  · Hapni Tani
www.google.al
Strehim Tjera, Hotele dhe motele
AL, Rruga e Kosovarëve, 1019, Albania
4.5  · $$ · +355 4 225 8132+355 4 225 8132  · Hapni Tani
www.dinastyhotel.al
Çerdhe dhe furnizime kopsht, Strehim Tjera
in front of Tirana International Airport Tirana, 1054, Albania
4.5  · $$$$ · +355 4 450 0190+355 4 450 0190  · Hapni Tani
www.hotel-airportirana.com
Strehim Tjera, Tё gjitha ushqimet dhe pijet
Rruga Petro Marko, Tirana, Albania
4.5  · $$ · +355 4 451 4000+355 4 451 4000  · Hapni Tani
www.hotelprestige.com.al
Strehim Tjera, Hotele dhe motele
Rruga Robert Shvarc, Tirana, Albania
5.0  · $$$ · +355 4 244 3000+355 4 244 3000  · Hapni Tani