Verë, birrë dhe pije alkoolike dyqanePrefiksi Telefon 4 Tirana, Qarku i Tiranës

1-3
Tё gjitha ushqimet dhe pijet , Dyqane ushqimore dhe supermarkete
Rruga Sami Frashëri, Tirana, Albania
www.balkanwinexpo.com
Bare, pubs dhe tavernat, Verë, birrë dhe pije alkoolike dyqane
Rruga Myslym Shyri, Tiranë, Albania
4.5  · +355 4 225 6884+355 4 225 6884  · Hapni Tani
Pazar, tjetër, Pazar
Rruga Abdyl Frashëri, Tirana, Albania
Hapni Tani - deri 9:00 m.d.
1-3