Ballshi
Shqipëria
Ballshi
4:07 e paradites 

Ballshi është qytet në Shqipëri. Ndodhet në Rrethin e Mallakastrës dhe është kryeqendra e saj. Ballshi ka një popullsi prej reth 43 000 banorë.

Wikipedia.org
Popullsia: 7657 (2011)
Ora lokale: Thursday 4:07 e paradites
Zona e orës: Ora standarde e Evropës Qendrore