City image
Shqipëria
Burreli
7.25.PD 

është qendra administrative e rrethit të Matit njëkohësisht bashki dhe qyteti më i rëndësishëm i këtij rrethi. Qyteti është i vendosur në krahun e djathtë të lumit Mat në një taracë lumore të rrafshët dhe me një sipërfaqe të konsiderueshme që shkon deri në z..

Wikipedia.org
Popullsia: 10862 (2011)
Ora lokale: Sunday 7.25.PD
Zona e orës: Ora standarde qendrore evropiane