Fieri
Shqipëria
Fieri
5:46 e paradites 

është një qytet në Shqipërinë e jugut rrethit të Fierit. Përsa i përket qytetit të Fierit popullsia e tij pas viteve '90 të shekullit të XX numëronte 40 000 banorë, kurse në ditët e sotme, si rezultat i dyndjes së popullsisë nga rrethi i Mallakastrës dhe ng..

Wikipedia.org
Popullsia: 55845 (2011)
Ora lokale: Thursday 5:46 e paradites
Zona e orës: Ora standarde e Evropës Qendrore