Biznese në Fushë-Kruja

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 55,6%
 Ushqim: 22,2%
 Komuniteti & Qeveria: 11,1%
 Mjekësi: 11,1%
Popullsia18477
Prefikset Telefon563
Ora lokalee diel 9:05 e pasdites
Zona e orësOra verore e Evropës Qendrore
Gjer. dhe gjat.41.47833° / 19.71778°
Kodet Postare1502

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në Fushë-Kruja
 Prefiksi Telefon 68: 40%
 Prefiksi Telefon 67: 20%
 Prefiksi Telefon 69: 20%
 Prefiksi Telefon 563: 20%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
23.4.191:58 e paradites4,518 km10 000 m14km WSW of Mamurras, Albaniausgs.gov
4.7.187:09 e pasdites3,517,1 km10 000 m16km NNW of Shijak, Albaniausgs.gov
4.7.185:48 e pasdites4,217,1 km11 670 m15km NNW of Shijak, Albaniausgs.gov
4.7.182:01 e paradites5,111,8 km22 000 m8km NW of Vore, Albaniausgs.gov
23.6.177:15 e paradites4,114,2 km25 920 m9km SE of Kruje, Albaniausgs.gov
8.3.149:32 e paradites4,316,7 km14 900 m14km WSW of Mamurras, Albaniausgs.gov
8.3.147:12 e paradites4,112,4 km21 000 m11km SW of Mamurras, Albaniausgs.gov
8.3.147:06 e paradites415,1 km14 000 m12km WSW of Mamurras, Albaniausgs.gov
19.1.1411:15 e pasdites4,516,2 km23 180 m3km NNE of Shijak, Albaniausgs.gov
17.11.097:16 e pasdites4,317,1 km19 300 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Fushë-Kruja, Qarku i Durrësit

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Fushë-Kruja, Qarku i Durrësit

Fushë-Kruja është një qytet në Shqipëri me rreth 27 000 banorë afër qytetit të lashtë të Krujës. Mendohet se vendstrehimet e para i krijuan bujqërit e ardhur nga Kruja sepse siç dihet ajo nuk ka kushte të përshtatshme për tu zhvilluar bujqësia. Ato për të mos ..  ︎  Faqja Fushë-Kruja Wikipedia