Këlcyra
Shqipëria
Këlcyra
8.10.MD 

Këlcyra është qytet në Shqipërinë jugore dhe pjesë e rrethit Përmet. Ajo shtrihet mes maleve Trebeshinë dhe Nemerckë dhe laget nga lumi Vjosë dhe Dëshnicë. për në Këlcyrë, pasi shkëputet nga rruga Tepelenë-Gjirokastër, lë në të djathtë rrënojat e qytetit të ..

Wikipedia.org
Popullsia: 2651 (2011)
Ora lokale: Sunday 8.10.MD
Zona e orës: Ora verore qendrore evropiane