Biznese në Klosi

Popullsia7873
Prefikset Telefon287
Ora lokalee hënë 4:23 e paradites
Zona e orësOra verore e Evropës Qendrore
Gjer. dhe gjat.41.50694° / 20.08667°
Kodet Postare8002

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
11.8.188:38 e paradites5,19 km10 000 m8km ESE of Burrel, Albaniausgs.gov
24.5.173:30 e paradites4,510,6 km10 000 m8km NNW of Bulqize, Albaniausgs.gov
31.10.1511:26 e pasdites4,821,1 km18 030 m17km S of Bulqize, Albaniausgs.gov
17.11.097:16 e pasdites4,314,1 km19 300 mAlbaniausgs.gov
5.9.074:35 e paradites3,53,8 km8 000 mAlbaniausgs.gov
29.8.075:30 e paradites3,63,1 km7 600 mAlbaniausgs.gov
8.8.0711:18 e paradites4,113,8 km2 500 mAlbaniausgs.gov
20.9.043:46 e paradites3,67,5 km10 400 mAlbaniausgs.gov
9.9.042:33 e paradites3,621,6 km7 500 mAlbaniausgs.gov
7.9.045:51 e paradites3,517,3 km10 300 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Klosi, Qarku i Dibrës

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Klosi, Qarku i Dibrës

Klosi është një qytet në Shqipëri, qendër i Bashkisë Klos. Pranë qytetit të Klosit kalon lumi i Matit. Klosi ndodhet midis dy qyteteve ai i Burrelit dhe i Bulqizës.   ︎  Faqja Klosi Wikipedia