Kopliku
Shqipëria
Kopliku
10.22.MD 

Kopliku është qyteti më verior i Shqipërisë pranë kufirit me Malin e Zi në piken doganore të Hanit të Hotit dhe është kryqendra e rrethit të Malësisë së Madhe.

Wikipedia.org
Popullsia: 3734 (2011)
Ora lokale: Sunday 10.22.MD
Zona e orës: Ora verore qendrore evropiane