City image
Shqipëria
Kukësi
7.41.PD 

Kukësi është qytet në Shqipërinë verilindore, i shtrire në koordinatat 42,09° V, 20,43° L. Është qendra e Qarkut Kukës. Shtrihet në rrëzë të Malit të Gjallicës dhe në breg të Liqenit të Fierzës, në Rrafshen e Lumës. Motoja e qytetit është “Qyteti i mikpritjes ..

Wikipedia.org
Popullsia: 16719 (2011)
Ora lokale: Sunday 7.41.PD
Zona e orës: Ora standarde qendrore evropiane