Kontraktues të përgjithshëmNjësia administrative Shushicë (Elbasan)

1-10
Ndërtimi i objekteve, Kontraktues të përgjithshëm
3.5  · +355 69 206 5691+355 69 206 5691  · Hapni Tani
Rruga, Uznova, Albania
Kontraktues të përgjithshëm, Me ajër të kondicionuar instalimin dhe riparimin e
4.5  · +355 69 608 8191+355 69 608 8191  · Hapni Tani
· ecs.al
1001, Rruga e Kavajës, Tiranë, Albania
Ndërtimi i objekteve, Prodhim mineralesh dhe metalesh
5.0  · +355 68 201 3326+355 68 201 3326  · Hapni Tani
· www.selmanishpk.com.al
Rruga Konferenca e Pezes, Ish Kombinati Misto Mame, Tiranë 1027, Albania
Ndërtimi i objekteve, Kontraktues të përgjithshëm
5.0  · +355 54 246 047+355 54 246 047
Lagja 28 Nentori Rr. 11 Nentori, Elbasan, Albania
Kontraktues të përgjithshëm
5. Panai
5.0  · +355 67 204 8777+355 67 204 8777  · Hapni Tani
· panai.al
Ish-Kombinati Metalurgjik, Bradasesh, Elbasan, Albania
Ndërtimi i objekteve, Kontraktues të përgjithshëm
· acp.al
Rruga Ali Visha, Tirana, Albania
Ndërtimi i objekteve, Ndërtimi i shtëpive
· fratariconstruction.al
Rruga Ismail Qemali Pallati Fratari Nr. 27, Tirana, Albania
Ndërtimi i shtëpive, Kontraktues të përgjithshëm
Rruga Mahmud Bicaku, Elbasan, Albania
Ndërtimi i objekteve, Kontraktues të përgjithshëm
5.0  · +355 68 203 3502+355 68 203 3502  · Hapni Tani
· bamas-shpk.business.site
Rruga Martin Camaj, Durrës, Albania
Ndërtimi i objekteve, Kontraktues të përgjithshëm
10. Knauf
4.5   · Hapni Tani
Debar, Macedonia (FYROM)