Shqipëria
Rrogozhina
10.27.MD 

Rrogozhina është një vendbanim në qendër të Shqipërisë. Ajo ndodhet afërsisht 49 km larg Durrësit dhe 80 km larg Tiranës. kete qytet ka shume mundesi zhvillimi i jetes ekonomike dhe asaj sociale, duke qene nje udhekryq dhe nje ure lidhese per gjithe qytetet e..

Wikipedia.org
Popullsia: 7049 (2011)
Ora lokale: Sunday 10.27.MD
Zona e orës: Ora verore qendrore evropiane