Tepelena
Shqipëria
Tepelena
4.11.MD 

Tepelena është qytet dhe kryeqendër e rrethit me të njëjtin emër në jug të Shqipërisë dhe ka nje sipërfaqe prej 817 km². Tepelena ka një popullsi rreth 55 mije banorë (2005) e cila jeton në dy qytetet Tepelenë e Memaliaj dhe në fshat, në tetë komuna me 35 mijë..

Wikipedia.org
Popullsia: 4342 (2011)
Ora lokale: Sunday 4.11.MD
Zona e orës: Ora verore qendrore evropiane