DHL Express (India) Pvt. Ltd

 64 përshtypje
Plot No 59 And 60 Neelam Bata Road Nit Faridabad Haryana Pincode - 121001, AC Nagar, New Industrial Town, Faridabad, Haryana
Orë 
Sot · 9:00 p.d. - 9:00 m.d. më shumë
Media Sociale 
Posta Elektronike 
expressdelnie@dhl.com
+4
Qyteti: Farīdābād
Lagje: AC Nagar, New Industrial Town
Postar: 121001
Rajoni administrativ: State of Haryāna
Shteti: Indi

Për

DHL Express (India) Pvt. Ltd ndodhet në Farīdābād. DHL Express (India) Pvt. Ltd po punon në aktivitetet e Transporti logjistikës, Manaxhimi i korporatёs , Korierёt dhe dorёzimi i paketёs . Mund të kontaktoni me kompaninë në 072920 78154. Mund të gjeni më shumë informacion mbi DHL Express (India) Pvt. Ltd në mydhl.express.dhl. Mund ta kontaktoni kompaninë me email në .
Kategoritë:Transporti logjistikës, Aktivitetet Konsulencë Management, Aktivitetet Courier.
Kodet ISIC:5229, 5320, 7020.

Transporti logjistikëspranë DHL Express (India) Pvt. Ltd

Gjej biznese të ngjashme në afërsi
Redakto bizneset