Pardhan Family Hotel

 27 përshtypje
CGWV+7PJ, Jatwara, Haryana 124109, India
Orë 
Hapur deri në 11:59 m.d. më shumë
Media Sociale 
Qyteti: Jhajjar
Postar: 124109
Rajoni administrativ: State of Haryāna
Shteti: Indi

Për

Pardhan Family Hotel ndodhet në Jhajjar. Pardhan Family Hotel po punon në aktivitetet e Strehim Tjera, Restorantet.
Menus
Darkë
Mundësi Darkimi
Merrni-nga
Kodi i veshjes
Jo i rregult
Mirë për fëmijët
Po
Mirë për grupe
Po
Kategoritë:Restorante dhe aktivitete celular të shërbimit të ushqimit, Aktivitetet afatshkurtra akomodimi.
Kodet ISIC:551, 5610.

Strehim Tjerapranë Pardhan Family Hotel

Gjej biznese të ngjashme në afërsi
Redakto bizneset