Shimbhu Wholesaler Point

 3 përshtypje
CG7R+V8H, Guriani - Tumbaheri - Jhajjar Rd, Tumbaheri, Haryana 124109, India
Media Sociale 
Qyteti: Jhajjar
Postar: 124109
Rajoni administrativ: State of Haryāna
Shteti: Indi

Për

Shimbhu Wholesaler Point ndodhet në Jhajjar. Shimbhu Wholesaler Point po punon në aktivitetet e Pazar, tjetër, Pazar.
Kategoritë:Shitjes me pakicë të mallrave të tjera të reja në dyqane të specializuara, Tregtia me pakicë, me përjashtim të automjeteve dhe motoçikletave.
Kodet ISIC:47, 4773.

Pazar, tjetërpranë Shimbhu Wholesaler Point

Gjej biznese të ngjashme në afërsi
Redakto bizneset