El Centro

 1733 përshtypje
18 Lorong Dewan, Australia Place
Orë 
Sot · 12:00 m.d. - 12:00 p.d. më shumë
Uebsajti 
elcentro.my
+1
Media Sociale 
Posta Elektronike 
elcentrocafe@gmail.com
+1
Adresa 
18 Lorong Dewan, Australia Place
Jalan Haji Saman, Ground Floor, Lot 32
Qyteti: Kota Kinabalu
Lagje: Kota Kinabalu
Postar: 88400
Rajoni administrativ: Sabah
Shteti: Malajzi

Kontaktet

1 Kontakt për El Centro

Katie K.Menaxher i përgjithshëm

Për

El Centro ndodhet në Kota Kinabalu. El Centro po punon në aktivitetet e Restorante amerikane, Bare, pubs dhe tavernat, Restorante meksikane, Restorantet. Mund të kontaktoni me kompaninë në 014-862 3877. Mund të gjeni më shumë informacion mbi El Centro në elcentro.my. Mund ta kontaktoni kompaninë me email në . Katie K. është i lidhur me kompaninë.
Menus
Mëngjes i vonë, Drekë, Darkë, Ëmbëlsirë, kafe, Snack bar
Mundësi Darkimi
Dërgesë, Merrni-nga
Rezervime
Po
Stol i Jashtëm
Po
Karrocë Rruge
tapiceri
Karta Krediti
Jo, Para
Pije
Po
Çmim
$
TV
Po
Banjë
Po
Kodi i veshjes
Jo i rregult
Mirë për fëmijët
Po
Mirë për grupe
Po
Mirë për vallëzim
Jo
Wi-Fi
Jo
Kategoritë:Restorante meksikane, Restorante dhe aktivitete celular të shërbimit të ushqimit, Bare, pubs dhe tavernat, Restorante amerikane.
Kodet ISIC:5610, 5630.

Të reja nga media sociale

Restorante amerikanepranë El Centro

Gjej biznese të ngjashme në afërsi
Redakto bizneset