Gleneagles Kota Kinabalu

 422 përshtypje
Orë 
Hapur deri në 11:59 m.d. më shumë
+1
Media Sociale 
Vendndodhja 
Qyteti: Kota Kinabalu
Lagje: Kota Kinabalu
Rajoni administrativ: Sabah
Shteti: Malajzi

Kontaktet

10 Kontakte për Gleneagles Kota Kinabalu

Peter KasinathanHospital & Health Care

Jenylenn JupilisHospital & Health Care

Nour HazelineHospital & Health Care

Hanwei LeeHospital & Health Care

Sabanting MastikaHospital & Health Care

Nurulizatul FarhidahHospital & Health Care

Leslie ChanHospital & Health Care

Për

Gleneagles Kota Kinabalu ndodhet në Kota Kinabalu. Gleneagles Kota Kinabalu po punon në aktivitetet e Shёndeti dhe mjekёsia , Spitale. Mund të kontaktoni me kompaninë në 088-518 888. Mund të gjeni më shumë informacion mbi Gleneagles Kota Kinabalu në gleneagleskk.com.my. Mund ta kontaktoni kompaninë me email në . Natalie Kwan është i lidhur me kompaninë.
Karrocë Rruge
Po
Çmim
$$$$
Kategoritë:Aktiviteteve mjekësore dhe dentare praktikë, Aktivitetet e spitalit.
Kodet ISIC:8610, 8620.

Të reja nga media sociale

Shёndeti dhe mjekёsia pranë Gleneagles Kota Kinabalu

Gjej biznese të ngjashme në afërsi
Redakto bizneset