Kota Kinabalu Paintball Centre

 822 përshtypje
Stadium Likas, 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Orë 
Hapur deri në 6:00 m.d. më shumë
Media Sociale 
Posta Elektronike 
kkpaintballcentre@yahoo.com
Qyteti: Kota Kinabalu
Postar: 88400
Rajoni administrativ: Sabah
Shteti: Malajzi

Për

Kota Kinabalu Paintball Centre ndodhet në Kota Kinabalu. Kota Kinabalu Paintball Centre po punon në aktivitetet e Sporte dhe argёtim , Sporte tё tjera . Mund të kontaktoni me kompaninë në 016-509 7047. Mund ta kontaktoni kompaninë me email në .
Kategoritë:Të tjera dëfrim dhe rekreacion aktivitetet nec, Aktivitete tjera sportive.
Kodet ISIC:9319, 9329.

Sporte dhe argёtim pranë Kota Kinabalu Paintball Centre

Gjej biznese të ngjashme në afërsi
Redakto bizneset