SKYPOD Hostel

 363 përshtypje
Lot 38, Lorong Karamunsing A Jalan Ikan Juara 1
Orë 
Hapur deri në 11:59 m.d. më shumë
Uebsajti 
skypod.my
Media Sociale 
Posta Elektronike 
ask@skypod.my
Adresa 
Lot 38, Lorong Karamunsing A Jalan Ikan Juara 1
Lorong Karamunsing A Lot 38, Sadong Jaya
Qyteti: Kota Kinabalu
Lagje: Sadong Jaya
Postar: 88100
Rajoni administrativ: Sabah
Shteti: Malajzi

Për

SKYPOD Hostel ndodhet në Kota Kinabalu. SKYPOD Hostel po punon në aktivitetet e Strehim Tjera, Hotele dhe motele, Bujtinat. Mund të kontaktoni me kompaninë në 017-858 4100. Mund të gjeni më shumë informacion mbi SKYPOD Hostel në skypod.my. Mund ta kontaktoni kompaninë me email në .
Karta Krediti
Para
Wi-Fi
Falas
Parking
Rruga Parking, Parking Lot, shërbëtor
Menus
Mëngjes, Ëmbëlsirë
Çmim
$
I themeluar
8.3.15
Mirë për fëmijët
Po
Kategoritë:Hotele dhe motele, Bujtinat, Aktivitetet afatshkurtra akomodimi.
Kodet ISIC:5510.

Strehim Tjerapranë SKYPOD Hostel

Gjej biznese të ngjashme në afërsi
Redakto bizneset