Sutera Harbour Resort

 6012 përshtypje
88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Orë 
Hapur deri në 11:59 m.d. më shumë
+1
Media Sociale 
+4
Qyteti: Kota Kinabalu
Lagje: Sutera Harbour Boulevard
Postar: 88100
Rajoni administrativ: Sabah
Shteti: Malajzi

Për

Sutera Harbour Resort ndodhet në Kota Kinabalu. Sutera Harbour Resort po punon në aktivitetet e Sporte dhe argёtim , Strehim Tjera, Pazar. Mund të kontaktoni me kompaninë në 088-318 888. Mund të gjeni më shumë informacion mbi Sutera Harbour Resort në www.suteraharbour.com. Mund ta kontaktoni kompaninë me email në .
Hotel Rating
5
Rezervime
Po
Karta Krediti
Po
Wi-Fi
I paguar
Karrocë Rruge
Po, Parking, Ashensor
Parking
Parking Lot, shërbëtor
Çmim
$$$
I themeluar
1998
Mirë për fëmijët
Po
Pije
Birrë
jashtë
Po
Kategoritë:Aktivitete sportive dhe aktivitete dëfrimi dhe rekreacioni, Tregtia me pakicë, me përjashtim të automjeteve dhe motoçikletave, Aktivitetet afatshkurtra akomodimi.
Kodet ISIC:47, 5510, 93.

Të reja nga media sociale

Sporte dhe argёtim pranë Sutera Harbour Resort

Gjej biznese të ngjashme në afërsi
Redakto bizneset