Bare, pubs dhe tavernatKota Kinabalu, Sabah

1-10
Restorante amerikane, Bare, pubs dhe tavernat
1. Chubs
Plaza Shell, Jalan Tunku Abdul Rahman, Pusat Bandar Kota Kinabalu, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
www.thechubsgrill.com
Strehim Tjera, Bare, pubs dhe tavernat
Jalan Tun Fuad Stephen, Pusat Bandar Kota Kinabalu, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.0  · $$ · +60 88-245 567+60 88-245 567  · Hapni Tani
gayacentre.com
Bare, pubs dhe tavernat, Restorantet
Pusat Bandar Kota Kinabalu, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.5  · $$ · +60 88-277 319+60 88-277 319
Bare, pubs dhe tavernat
1664, Jalan Tun Fuad Stephen, Pusat Bandar Kota Kinabalu, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.5  · $$ · +60 88-249 829+60 88-249 829  · Hapni Tani
Restorante amerikane, Bare, pubs dhe tavernat
18, Lorong Dewan, Pusat Bandar Kota Kinabalu, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
elcentro.my
Bare, pubs dhe tavernat, Restorantet
88300, Jln Lintas, Taman Bans, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.0  · $$ · +60 88-728 188+60 88-728 188
Bare, pubs dhe tavernat
and Spa, Shangri-la's Tanjung Aru Resort, 20, Jalan Aru, Tanjung Aru, 88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.5  · $$$ · +60 88-327 888+60 88-327 888
www.shangri-la.com
Restorante amerikane, Bare, pubs dhe tavernat
Lot No. 1-0, Luyang, 1, Lorong Lintas Plaza 4, Lintas Plaza, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.5  · $$$ · +60 12-841 9601+60 12-841 9601
Bare, pubs dhe tavernat
Block 2, 2-0-19, jalan Api-Api, Api-api Centre, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.5  · $$ · +60 88-252 605+60 88-252 605  · Hapni Tani
Bare, pubs dhe tavernat, Restorantet
Batu 3, Jln Lintas, Penampang, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.0  · $$ · +60 88-738 313+60 88-738 313  · Hapni Tani
www.thaiodyssey.com