Furnizimet e zyrës dhe dyqane shkrimiKota Kinabalu, Sabah

1-10
Pazar, tjetër, Shёrbimet e biznesit
Lot. 5, Ground Floor, Block A Lorong Plaza Utama 3, Alamesra, Jalan UMS, 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
bookprintsabah.business.site
Pazar, Furnizimet e zyrës dhe dyqane shkrimi
5 5, Lorong Damai Point, Luyang Commercial Centre, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Pazar, Furnizimet e zyrës dhe dyqane shkrimi
No 32A, Lot 38, Type S1, Bigwheel Industrial Park, mile 7½, Menggatal, Jalan Tuaran, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
www.flexxo.com.my
Ndërtimi i objekteve, Furnizimet e zyrës dhe dyqane shkrimi
Lot 5A, Lor 2B KKIP Timur, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.0  · $$$$ · +60 88-498 831+60 88-498 831
Pazar, tjetër, Shёrbimet e biznesit
Wisma Capital, 2, Ground Floor, Jalan Nountun, 88450, Kota Kinabalu, Sabah, 88450, Malaysia
Shitje me shumicё pёr makineri, Pajisjet me qira
Lot No. 7, Jalan Nountun, Industrial Estate, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
www.wedynamics.com
Pazar, Furnizimet e zyrës dhe dyqane shkrimi
13, Ground Floor, Jalan Sentosa, Kampung Air, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
ksmstationery-stationerystore.business.site
Furnizimet e zyrës dhe dyqane shkrimi
1st Floor, Lot No G-1-8, Blk G, Lorong Sulaman Sentral, Jalan Sepanggar, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Furnizimet e zyrës dhe dyqane shkrimi
Lot No. 4, Limbanak Warehouse, Jalan Penampang, Mile 5 1/2, Kota Kinabalu, 88200, Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
indahmanis.com.my
Manaxhimi i korporatёs , Furnizimet e zyrës dhe dyqane shkrimi
Jalan Kampung Tebobon, 89200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia