Jetesa e asistuar Kota Kinabalu, Sabah

1-10
Laboratorëve mjekësore, Psikiatrit dhe psikoterapistëve
3D Jalan Bantayan, Off, Jalan Fung Yei Ting, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.0  · +60 14-687 2268+60 14-687 2268  · Hapni Tani
sereneretreat.my
Shёndeti dhe mjekёsia , Jetesa e asistuar
1st Floor, Lot No. 12-1, Lorong Lintas Plaza 2, Lintas Plaza, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
www.sunlightpharmacy.com
Jetesa e asistuar
Sinsuran Kompleks, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
www.adk.gov.my
Jetesa e asistuar
House 7 Lorong Signal Hill 2, Jalan Signal Hill Park, 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
www.borneorecovery.com
Jetesa e asistuar , Shёndeti dhe mjekёsia
Lot 134, Block P, Lorong Plaza Permai 4, Alamesra, 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
5.0  · +60 12-818 2355+60 12-818 2355  · Hapni Tani
www.smhealthcare.com.my
Spitale, Jetesa e asistuar
PS 11342, Bukit Padang, Kota Kinabalu, Sabah, 88815 Kota Kinabalu, Malaysia
4.0  · +60 88-240 984+60 88-240 984  · Hapni Tani
hmbp.moh.gov.my
Laboratorëve mjekësore, Psikiatrit dhe psikoterapistëve
Tg Aru Plaza, Country Heights, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.5  · +60 3-3310 0145+60 3-3310 0145  · Hapni Tani
www.solaceasia.org
Psikiatrit dhe psikoterapistëve, Shёrbimet personale
No. 14-1, Lot 50, Block B, Plaza Kingfisher, Lorong Kingfisher 4, Kuala Inanam, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.5  · +60 16-891 7313+60 16-891 7313  · Hapni Tani
Jetesa e asistuar
lot, F10, Jalan Bambangan Baru - Kebuni, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Shёndeti dhe mjekёsia , Terapist të problemeve muskulare
Block D Lot 21 3rd Floor, KK Times Square, Off Coastal Highway, 1, 88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
3.5   · Hapni Tani
www.tags.my
1-10