Riparimi i makinave Kota Kinabalu, Sabah

1-10
Pjesë këmbimi, Riparimi i makinave
No. 2, Lor Terap 1, Inanam, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.0  · $$ · +60 88-421 552+60 88-421 552  · Hapni Tani
Strehim Tjera, Riparimi i makinave
3, Jln Lintas, Kampung Kepayan, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.0  · $$ · +60 88-222 426+60 88-222 426  · Hapni Tani
Riparimi i makinave
4, Jalan Limau Manis, Inanam, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
www.puspakom.com.my
Pjesë këmbimi, Shitës automjetesh të reja
Lot 1, Taman Perindustrian Bukit Emas Golden Hill Industrial Park Mile 7 1, 2, Jalan Tuaran, 88400 Kota Kinabalu, Sabah,
4.5  · $$$ · +60 10-943 6890+60 10-943 6890  · Hapni Tani
shopee.com.my
Shitës automjetesh të reja, Riparimi i makinave
Jln Putatan, Bandar Putatan, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
www.perodua.com.my
Pjesë këmbimi, Goma dhe bateria automjetesh
G-F, Jalan Tuaran Batu 8, Manggatal, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.5  · +60 88-497 939+60 88-497 939  · Hapni Tani
Riparimi i makinave , Shёndeti dhe mjekёsia
5, Jalan Tuaran Bypass, Inanam, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
5.0  · +60 16-831 2328+60 16-831 2328  · Hapni Tani
www.mechatronicautohaus.com
Pjesë këmbimi, Riparimi i makinave
Nt. 9124 Airport, Kg. Kepayan, Jln Lintas, 88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.5  · +60 88-204 986+60 88-204 986  · Hapni Tani
mudah.my
Riparimi i makinave
9. Otospa
Jalan Maakat, Kolombong, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
4.5  · $$$ · +60 88-420 227+60 88-420 227  · Hapni Tani
Pjesë këmbimi, Riparimi i makinave
Lot 17 to 19, Towering Industrial Centre, Mile 4, Jalan Penampang, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
5.0  · $$ · +60 88-712 425+60 88-712 425  · Hapni Tani
www.borneo4wd.com