City image
Geonames.org

Kragujevac

Kragujevac (Serbian Cyrillic: Крагујевац, pronounced [krǎɡujeʋat͡s]) is the fourth largest city in Serbia, the administrative centre of Šumadija District. It is situated on the banks of the Lepenica River. According to the official results of the 201..Wikipedia.org
Popullsia: 179417 (2011)
Ora lokale: Monday 3.27.PD
zonë: 835,0 km²
Zona e orës: Ora standarde qendrore evropiane
mot: Weather Icon-3.0°C mjegull
 Branka Radičevića, Kragujevac, Serbia
Strehim TjeraHotele dhe motele
 +381 34 336254 |  Katror
 Kneginje Ljubice, Kragujevac, Serbia
Strehim TjeraHotele dhe motele
 Katror
 Desankin venac bb, Крагујевац 34000, Serbia
Strehim TjeraHotele dhe motele
 +381 34 336180 |  Facebook
 Borivoja Glisica, Kragujevac, Serbia
KafenetëStrehim TjeraShtëpitë e pushimit, kabina dhe vendpushimet
 Vojislava Kalanovica 3, Kragujevac 34000, Serbia
Strehim TjeraHotele dhe moteleRestorantet
 +381 34 353764 |  Katror

Qytete të afërta

Lapovo Image
Lapovo
 7422 23,6 km larg
Stanovo Image
Stanovo
 3,4 km larg
Divostin Image
Divostin
 399 (2002) 6,7 km larg
Velika Sugubina Image
Velika Sugubina
 234 12,4 km larg

Zgjeroni sot Prezencën Globale të Biznesit tuaj!

Regjistrohuni

E keni tashmë një llogari? Identifikohuni këtu .