Základná škola s materskou školou

 11 përshtypje
Hviezdoslavova 215, 908 79 Borský Svätý Jur, Slovakia
Media Sociale 
Posta Elektronike 
katkajezkova@gmail.com
+1
Qyteti: Borský Svätý Jur
Postar: 908 79
Rajoni administrativ: Trnavský kraj
Shteti: Sllovaki

Për

Základná škola s materskou školou ndodhet në Borský Svätý Jur. Základná škola s materskou školou po punon në aktivitetet e Parashkollat ​​dhe kopshte, Shkollat ​​fillore dhe fillore, Arsim. Mund të kontaktoni me kompaninë në 034/777 21 46. Mund të gjeni më shumë informacion mbi Základná škola s materskou školou në zsbsj.edupage.org. Mund ta kontaktoni kompaninë me email në .
Kategoritë:Arsim, Parashkollat ​​dhe kopshte, Shkollat ​​fillore dhe fillore.
Kodet ISIC:85, 8510.

Angazhimi i mediave sociale

Parashkollat ​​dhe kopshtepranë Základná škola s materskou školou

Gjej biznese të ngjashme në afërsi
Redakto bizneset