Folger Shakespeare Library

 201 E Capitol St SE, Washington, DC 20003 · Ndiqni Drejtimet
$$ ·Shqyrtuar nga Cybo

Orë 
Sot · 10.00.PD - 5.00.MD (më tepër)

Uebsajti 

+ 7
Media Sociale 

Posta Elektronike 
info@folger.edu

+ 4
Adresa 
Qyteti: Uashington D.C.
Lagje: Southeast Washington
Postar: 20003
Rajoni administrativ: Uashington D.C.
Shteti: Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Kontaktet10 Kontakte për Folger Shakespeare Library

Renate MesmerAssistant Head of Conservation

Matthew BogenHead of Information Systems

Annie ImmediataAssistant Box Office Manager

Tiffany HairstonMembership and Annual Fund Manager

Margaret CollinsDigital Managing Editor

Winnie RobinsonIndividual Giving Associate

Për

Folger Shakespeare Library ndodhet në Uashington D.C.. Folger Shakespeare Library po punon në aktivitetet e Edukimi e tё tjera , Artet krijuese , Sallat e koncerteve dhe teatro, Biblioteka , Muzeumet, Rezervime tё tjera udhёtimi, Organizatat e tjera tё anёtarёsisё. Mund të kontaktoni me kompaninë në (202) 544-7077. Mund të gjeni më shumë informacion mbi Folger Shakespeare Library në www.folger.edu. Mund ta kontaktoni kompaninë me email në . Renate Mesmer është i lidhur me kompaninë.
Kategoritë:Tjetër arsimi nec, Creative, art dhe aktivitete argëtuese, Aktivitetet e tjera të NEC anëtarësim në organizatat, Sallat e koncerteve dhe teatro, Shërbim tjetër rezervë dhe aktivitetet e lidhura, Muzetë aktivitetet dhe funksionimin e vendeve historike dhe të ndërtesave, Biblioteka dhe Arkivat aktivitete, Bibliotekat, arkivat, muzetë dhe aktivitete të tjera kulturore.
Kodet ISIC:799, 7990, 8549, 9000, 910, 9101, 9102, 9499.
Good For Kids
Po
I themeluar
1932
Karrocë Rruge
Po
Karta Krediti
Po, Visa, Mastercard, American Express (kartë)
Numri i punëtorëve
3

Media Sociale

Numri I pёrmbledhjeve

Popullaritet

3030606090901201201501501801802015201620172018180395.91233.762017204571.88210.020181682.7396.09201568649.3344.62201849336.09363.42201661688.01351.542018TripAdvisorGoogleFoursquareYelp

Vlerësim

5 klasifimi mesatar i yjeve

112233445520122013201420152016201720184.5539.7593.1720174.5641.493.1720184.3358.8296.4420154.2460.4798.0820164.4686.1394.812018498.6101.3520124200.25101.3520134301.9101.3520144505.19101.3520164708.49101.352018TripAdvisorGoogleFoursquareYelp

Edukimi e tё tjera pranë Folger Shakespeare Library

shikoni më shumë