Logo

Holiday Inn WASHINGTON-CAPITOL

 550 C St SW, Washington, DC 20024 · Ndiqni Drejtimet
$$ ·Shqyrtuar nga Cybo
 Likes

Orë 
Hapur deri 11.59.MD (më tepër)

Telefon
(800) 345-8082

+ 2

Uebsajti 

+ 1
Adresa 
Qyteti: Uashington D.C.
Lagje: Southwest Employment Area
Postar: 20024
Rajoni administrativ: Uashington D.C.
Shteti: Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Posta Elektronike 
help@ihg.com

Kontaktet8 Kontakte për Holiday Inn WASHINGTON-CAPITOL

Wilhelm DeanMenaxher

Alan RichardsonSales Associate

Sheldon CliftonHoliday Inn WASHINGTON-CAPITOL

QR Code - Holiday Inn WASHINGTON-CAPITOL
Holiday Inn WASHINGTON-CAPITOL
Kategoritë:Aktivitetet afatshkurtra akomodimi, Hotele dhe motele.
Kodet ISIC:5510.

Për

Holiday Inn WASHINGTON-CAPITOL ndodhet në Uashington D.C.. Holiday Inn WASHINGTON-CAPITOL po punon në aktivitetet e Strehim Tjera, Hotele dhe motele. Mund të kontaktoni me kompaninë në (800) 345-8082. Mund të gjeni më shumë informacion mbi Holiday Inn WASHINGTON-CAPITOL në www.holidayinn.com. Mund ta kontaktoni kompaninë me email në . Melinda Stinson është i lidhur me kompaninë.
Rezervime
Po
Karta Krediti
Po, Visa, Mastercard, American Express (kartë), Discover, Para, Kontrolloni
Wi-Fi
Falas
Parking
Car Park
Çmim
$$

Profilet Sociale9 Lidhje Sociale

Shqyrtime


Recensione në Cybo

Strehim Tjerapranë Holiday Inn WASHINGTON-CAPITOL

shikoni më shumë