InterContinental THE WILLARD WASHINGTON D.C.

 1401 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20004 · Ndiqni Drejtimet
$$$ ·Shqyrtuar nga Cybo
 Likes

Orë 
Hapur deri 11.59.MD (më tepër)

Telefon
(888) 259-8696

+ 1

Uebsajti 

+ 1
Adresa 
Qyteti: Uashington D.C.
Lagje: Northwest Washington
Postar: 20004
Rajoni administrativ: Uashington D.C.
Shteti: Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Posta Elektronike 
help@ihg.com

+ 1
QR Code - InterContinental THE WILLARD WASHINGTON D.C.
InterContinental THE WILLARD WASHINGTON D.C.
Kategoritë:Restorante dhe aktivitete celular të shërbimit të ushqimit, Hotele dhe motele, Shtëpitë e pushimit, kabina dhe vendpushimet, Aktivitetet afatshkurtra akomodimi.
Kodet ISIC:5510, 5610.

Për

InterContinental THE WILLARD WASHINGTON D.C. ndodhet në Uashington D.C.. InterContinental THE WILLARD WASHINGTON D.C. po punon në aktivitetet e Strehim Tjera, Hotele dhe motele, Shtëpitë e pushimit, kabina dhe vendpushimet, Restorantet. Mund të kontaktoni me kompaninë në (888) 259-8696. Mund të gjeni më shumë informacion mbi InterContinental THE WILLARD WASHINGTON D.C. në www.intercontinental.com. Mund ta kontaktoni kompaninë me email në . Graham Jeffrey është i lidhur me kompaninë.
Parking
Valet
Karta Krediti
Po, Visa, Mastercard, American Express (kartë), Discover, Para
Çmim
$$$
I themeluar
1946
Numri i punëtorëve
400

Profilet Sociale6 Lidhje Sociale

Shqyrtime


Recensione në Cybo

Strehim Tjerapranë InterContinental THE WILLARD WASHINGTON D.C.

shikoni më shumë