The Westin Washington, D.C. City Center

 1400 M St NW, Washington, DC 20005 · Ndiqni Drejtimet
$$$ ·Shqyrtuar nga Cybo
 Likes

Orë 
Hapur deri 11.59.MD (më tepër)

Telefon
(202) 429-1700

+ 2
Adresa 
Qyteti: Uashington D.C.
Lagje: Downtown-Penn Quarter-Chinatown
Postar: 20005
Rajoni administrativ: Uashington D.C.
Shteti: Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Posta Elektronike 
feedback@smartertravel.com

QR Code - The Westin Washington, D.C. City Center
The Westin Washington, D.C. City Center
Kategoritë:Aktivitetet afatshkurtra akomodimi, Hotele dhe motele.
Kodet ISIC:5510.

Për

The Westin Washington, D.C. City Center ndodhet në Uashington D.C.. The Westin Washington, D.C. City Center po punon në aktivitetet e Strehim Tjera, Hotele dhe motele. Mund të kontaktoni me kompaninë në (202) 429-1700. Mund të gjeni më shumë informacion mbi The Westin Washington, D.C. City Center në www.westinwashingtondccitycenter.com. Mund ta kontaktoni kompaninë me email në .
Karta Krediti
Po, Visa, Mastercard, American Express (kartë)
Wi-Fi
Po
Parking
Valet
Çmim
$$$
I themeluar
1997

Profilet Sociale6 Lidhje Sociale

Shqyrtime


Recensione në Cybo

Strehim Tjerapranë The Westin Washington, D.C. City Center

shikoni më shumë