Washington Capitals

 601 F St NW, Washington, DC 20004, USA · Ndiqni Drejtimet
Shqyrtuar nga Cybo

Orë 
Sot · mbyllur (më tepër)

Uebsajti 

+ 3
Media Sociale 
Adresa 
Qyteti: Uashington D.C.
Lagje: Northwest Washington
Postar: 20004
Rajoni administrativ: Uashington D.C.
Shteti: Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Për

Washington Capitals ndodhet në Uashington D.C.. Washington Capitals po punon në aktivitetet e Artet krijuese , Klubet sportivё . Mund të kontaktoni me kompaninë në (202) 266-2277. Mund të gjeni më shumë informacion mbi Washington Capitals në washingtoncaps.com.
Kategoritë:Aktivitetet e klubeve sportive, Creative, art dhe aktivitete argëtuese.
Kodet ISIC:9000, 9312.
Good For Kids
Po
Karrocë Rruge
Po, Parking
Karta Krediti
Po, Debit Card
Parking
Po, Street Parking

Media Sociale

Numri I pёrmbledhjeve

Popullaritet

1010202030304040505020142016201817553.5345.91201815184.5353.682014GoogleFoursquare

Vlerësim

5 klasifimi mesatar i yjeve

112233445520132014201620185406.7685.020164.2584.6598.0820184.1281.0699.7120144.5155.3593.1720134.5333.2493.1720144.5511.1293.1720164689.01101.352018GoogleFoursquareYelp

Google

4.2 klasifimi mesatar i yjeve

01234567891010380.0112.354160.7789.68151.1567.0014.6244.32287.6921.651 klasifikim i yjeve2 klasifikim i yjeve3 klasifikim i yjeve4 klasifikim i yjeve5 klasifikim i yjeve

Artet krijuese pranë Washington Capitals

shikoni më shumë