City image
Geonames.org

Alexandria

Alexandria also called The City of Alexandria is an independent city in the Commonwealth of Virginia. As of the 2010 census, the population was 139,966, and in 2014, the population was estimated to be 150,575. Located along the western bank of the Po..Wikipedia.org
Popullsia: 139966 (2014)
Ora lokale: Tuesday 2.03.MD
zonë: 15,5 mi²
Zona e orës: GMT-05:00
mot: Weather Icon44.0°F qiell i pastër
 Thompsons Alley, Alexandria, VA 22314
Varkat e pasagjerёve Muzeumet
 Katror
 5000 Seminary Rd, Alexandria, VA 22311
Strehim TjeraHotele dhe moteleRestorantet
 (703) 845-1010 |  Facebook
 400 Courthouse Sq
Strehim TjeraHotele dhe moteleFurnizimet e zyrës dhe dyqane shkrimi
 (703) 253-8600 |  Facebook
 480 King St, Alexandria, VA 22314
Strehim TjeraHotele dhe motele
 (703) 549-6080 |  Facebook
 1767 King St, Alexandria, VA 22314
Strehim TjeraFitness QendratHotele dhe motele
 (703) 837-0440 |  Facebook

Qytete të afërta

Uashington D.C. Image
Uashington D.C.
 672228 6,3 milje larg
Arlington Image
Arlington
 207627 6,1 milje larg
Huntington Image
Huntington
 11267 (2010) 1,6 milje larg
Oxon Hill Image
Oxon Hill
 17722 (2010) 3,1 milje larg

Zgjeroni sot Prezencën Globale të Biznesit tuaj!

Regjistrohuni

E keni tashmë një llogari? Identifikohuni këtu .