Bizneset në Cybo

Rezultati Cybo

Janë disa faktorë që ne kërkojmë kur vendosim kualitetin e biznesit të vendosur në Cybo. Vazhdimi ju tregon çfarë ne kërkojmë.

  • Shqyrtime: Numri dhe rishikimet mesatare që një biznes ka në Cybo.
  • Kërkesat: Nëse biznesi është deklaruar ose jo nga një pronar ose përfaqësues.
  • Cilësia e të dhënave: Sa e përfunduar është hyrja e biznesit.
  • Freski: Sa kohë ka kaluar që kur biznesi është përditësuar ose rishikuar.

Rangut algorithm ynë vazhdimisht do të ndryshojë, kështu që nuk do të alarmuar në qoftë se rezultatet ndryshim. Nëse ju mendoni që biznesi juaj është duke u përfaqësuar nën të ndjehen të lirë të na kontaktoni dhe ne mund të shikojmë në të. Nëse ka ndonjë mënyrë për të përmirësuar atë, ne duam të dimë.


Shtimi i një biznes

+ Shtoni biznes

Ne përpiqemi që jo vetëm të jetë baza e të dhënave më e madhe në botë për të informacionit të biznesit, por edhe më të sakta dhe të ofrojë përvojën më të mirë të përdoruesit për gjetjen e bizneseve në internet. Është për këtë arsye që kemi bërë të lehtë për njerëzit tek lista bizneset e tyre në Cybo.

Askund tjetër e biznesit tuaj do të merrni llojin e ekspozimit ajo mund të merrni nga Cybo.


Editing një biznes

Bizneset janë gjithmonë në ndryshim. Të jetë kjo një ndryshim i adresës fizike, një numër të ri telefoni, ose thjesht duke shtuar një faqe Facebook. Ne bëjmë të lehtë për të rinovuar informacionin për një biznes.

Pasi në një faqe të biznesit individual, thjesht klikoni ikonën Redakto siç shihet më sipër.


Duke pretenduar një biznes

Së bashku me shtuar ose redaktuar një biznes në Cybo, ne lejojmë që njerëzit të pretendojnë listimin e biznesit të tyre duhet që tashmë ekzistojnë. Kjo është bërë për të ofruar kontroll pak më shumë gjatë listimit dhe informacione saj.

Përdoruesit janë lejuar ende për të redaktuar bizneset e pretenduara, për aq kohë sa përdoruesi në krye të hyrjes nuk e ka bllokuar atë nga redaktimet.

Nëse dikush ka pohuar një biznes në Cybo që i takon për ju, ne ju lejojnë për të sfiduar këtë pretendim dhe ajo do të shqyrtohet nga ne. Ne aktualisht të kufizojnë numrin e hyrjeve që ju mund të pretendojnë. Nëse keni nevojë të jenë në gjendje të pretendojnë me shume, ju lutemi na kontaktoni.

Përdoruesit të cilët kanë pohuar një listë të biznesit janë në gjendje të bllokoj atë. Kjo e bën atë në mënyrë përdoruesit e tjerë nuk mund të ndryshojë informacionin në listë. Ne ju sugjerojmë të bëni këtë vetëm nëse njerëzit janë duke u përpjekur për të shkatërroj apo paraqes listim tuaj.


Bookmarking një biznes

Bizneset bookmarked do të shfaqen në profilin tuaj pasi ju regjistroheni për një llogari këtu në Cybo. Në këtë mënyrë ju mund të mbani tabs mbi vendet tuaja të preferuara!


Llogaria Cybo përdoruesin

KyçuRegjistrohuni

Në mënyrë që të kryejë disa veprime e përshkruara në këtë faqe, ne kërkojmë që ju të regjistroheni me ne. Por mos u shqetësoni, ajo është e shpejtë dhe e lehtë.

Ndiqni lidhjet e mësipërme në mënyrë që të regjistrohen dhe të hyni në llogarinë tuaj Cybo sot.

Nëse vëreni një spamming përdorues, gënjyer, vandalizimin ose përndryshe lëndë mirëqenien papërshtatshme në çfarëdo mënyre, ju lutem flamurin e tyre. Ju mund të bëni kështu nga faqja e profilit të tyre. Ne do të shqyrtojë përdorues dhe të veprojë në përputhje me rrethanat.
Faleminderit për interesimin tuaj në Cybo.

  
 

Na ndiqni për t'u informuar rreth ndryshimeve në uebsajt.