Politikat e privatёsisё

· Ne përkthyer këtë dokument nga gjuha angleze për lehtësinë tuaj. Nëse për ndonjë arsye ato janë në konflikt versioni anglisht do të ketë përparësi.

· Cybo ndihmon njerëzit të gjejnë bizneset. Cybo përdoruesit mund të shqyrtojë bizneset.

 
 

· Duke përdorur Cybo ju lejon mbledhjen dhe përdorimin e informacionit personal, siç përcaktohet në këtë Privacy Policy.

 
 

· Cybo mbledh dorëzuar përdorues informacionin e llogarisë për të dërguar njoftimet që lidhen me Cybo.

 
 

· Disa nga informacionet e mbledhura nuk është paraqitur në mënyrë eksplicite nga shfrytëzuesi; ne regjistrojnë llojin e shfletuesit tuaj, adresën IP, kërkoi URL, duke iu referuar URL dhe kohë. Ky informacion na ndihmon të diagnostikuar problemet e serverit dhe për të përmirësuar shërbimin tonë.

 
 

· Ne rezervojmë të drejtën për të transferuar të dhënat tuaja personale në rast të transferimit të pronësisë së Cybo, të tilla si një blerje ose bashkohet me një kompani tjetër.

 
 

· Ashtu si faqet e internetit më të madhe, Cybo kërkon cookies për të funksionojnë siç duhet. Ne përdorim masa standard industrisë për të mbrojtur informatat tuaja.

 
 

· Shitës të palës së tretë, duke përfshirë Google, përdor cookies për të shërbyer reklama bazuar në vizitat tuaja të mëparshme në këtë uebsajt. Kjo i mundëson asaj dhe partnerëve të saj të shërbejnë reklama në bazë të vizitave tuaja në këtë uebsajt dhe/ose uebsajte të tjera në internet.

 
 

· Mund të çregjistroheni nga cookie-t e Google-it për reklama sipas interesit duke vizituar Parametrat për reklama

 
 

· Si alternativë, mund të çregjistroheni nga përdorimi i cookies të palëve të treta për reklama sipas interesit duke vizituar youradchoices.com

 
 

· Ne përdorim një mjet të quajtur “Google Analytics” për të grumbulluar informacione rreth përdorimit të faqes. Google Analytics grumbullon informacione të tilla si për shembull sa shpesh përdoruesit e vizitojnë këtë faqe, çfarë faqesh vizitojnë dhe sa kur, si dhe çfarë faqesh të tjera përdorin para se të vijnë në këtë faqe. Ne përdorim informacionin që marrim nga Google Analytics për të përmirësuar këtë faqe.

 
 

· Ne përdorim Google Analytics "Veçoritë e Reklamuesit" duke përfshirë raportimet Demografike dhe të Interesave.

 
 

· Si i përdor Google të dhënat kur përdorni faqe interneti nga partnerë ose aplikacione.

 
 

· Google ofron një mënyrë për t'u çregjistruar: ia ndalojnë Google Analytics përdorimin e të dhënave tuaja .

 
 

· Ne përdorim shërbime të shumta nga Google apo API (p.sh. Google Maps API). Ja ku është një referencë për "Rregulloren e privatësisë në Google".

 
 

· Site është menduar për audiencat e përgjithshme dhe nuk është drejtuar për fëmijët nën moshën 13 vjeç. Nëse ju postoni përmbajtje për të parë publike në vend, ne mund të shpërndani përmbajtje të tillë publik për një audiencë më të gjerë duke ndarë atë me të tretët.

 
 

· Ne jemi një website SHBA projektuar dhe të destinuara për audiencat amerikane.

 
 

· Nëse keni ndonjë pyetje ju lutem na kontaktoni.

 
 

Faqja kryesore - Faqet e verdha dhe kërkim biznesi në Cybo
Cybo Company
Oregon, United States

Faleminderit për interesimin tuaj në Cybo.

  
 

Na ndiqni për t'u informuar rreth ndryshimeve në uebsajt.