Kushtet e përdorimit

Mirë se vini në faqen tonë të internetit. Nëse vazhdoni të shfletoni dhe të përdorni këtë faqe, ju pranoni të bini dakord dhe t'i përmbaheni termave dhe kushteve të mëposhtme të përdorimit, të cilat rregullojnë marrëdhëniet e Kompanisë Cybo me ju, në lidhje me këtë faqe interneti. Termi "ne" i referohet Kompanisë Cybo. Termi "ju" i referohet përdoruesit ose shikuesit të faqes tonë. Përdorimi i kësaj faqeje interneti është subjekt i kushteve të mëposhtme të përdorimit:

Faleminderit për interesimin tuaj në Cybo.

  
 

Na ndiqni për t'u informuar rreth ndryshimeve në uebsajt.