Miqtë e Cybo-s

Interneti është një komunitet i madh dhe divers. Ka shumë mundësi që nëpër komunitete të ekzistojnë edhe miq të ndryshëm.

Cybo dëshiron të falënderojë komunitetet e burimeve të hapura për ndihmën e madhe që na dhanë duke na ofruar shumë vegla dhe burime, të përdorura për të ndërtuar këtë sajt.

Me falënderime të veçanta ndaj Geonames, Wikipedia dhe Natural Earth për informacionin gjeografik dhe flamujtë e shteteve.

Qendra e Përbashkët e Kërkimit e Komisionit Evropian (JRC) për ofrimin e të dhënave të hollësishme për publikun, veçanërisht rrjetin e ndërtuar GHS .

Sondazhi Gjeologjik i Sh.B.A.-së (USGS) për sigurimin e publikut për rreziqet e hollësishme globale dhe tërmetet.

Qendra për Rrjetin Ndërkombëtar të Informacionit të Shkencës së Tokës (CIESIN), pjesë e Institutit Tokë (Universiteti Columbia) , për punën e tyre duke krijuar të dhëna hapësinore për rrezik natyror, demografik, të popullsisë.

Administrata Kombëtare e Oqeanit dhe Atmosferës (NOAA) për sigurimin e të dhënave globale të motit për publikun.

Projekti Who's On First për disa vendndodhje dhe informacion gjeografik. Shihni licencën këtu.

Burimet shtesë

Si dhe...


Sinqerisht,
Ekipi Cybo.

Faqja kryesore - Faqet e verdha dhe kërkim biznesi në Cybo

Faleminderit për interesimin tuaj në Cybo.

  
 

Na ndiqni për t'u informuar rreth ndryshimeve në uebsajt.