Rreth Cybo

E thënë thjesht, cybo.com është Udhëzuesi Global i Biznesit.

  
 

Asgjë nuk thotëglobal më shumë se 240 vende, 50 gjuhë, dhe 100 milion biznese plus.

 
 

Ok,mjaft u mburrёt... Por kur bёhet fjalё pёr tё gjetur informacion pёr bizneset online, ne kemi pёr qёllim t'u sigurojmё pёrdoruesve tanё eksperiencёn mё tё mirё dhe t'u ofrojmё informacionin mё tё plotё tё mundshёm. Jemi krenarё pёr atё cfarё ofrojmё.

Cybo ёshtё nё rritje vazhdimisht, dhe duhet tё falёnderojmё pёr kёtё. Kontributet e bёra nga njerёz tё cilёt frekuentojnё Cybo e kufizojnё informacionin qё ne sigurojmё pёr tё gjithё pёrdoruesit tanё. Ne shpresojmё t'ju sigurojme juve njё eksperiencё tё kёnaqshme, argёtuese dhe informative kur tё kёrkoni biznese kёtu te Cybo.

Faleminderit për interesimin tuaj në Cybo.

  
 

Na ndiqni për t'u informuar rreth ndryshimeve në uebsajt.