City image
Geonames.org

Uashington D.C.

Washington, DC është kryeqyteti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Më 16 Korrik 1790, Kongresi i Shtetet e Bashkuara miratoi krijimin e një distrikti të kryeqytetit siç lejohej nga Kushtetuta amerikane. Distrikti quhet Distrikti i Kolumbias dhe nuk është pje..Wikipedia.org
Popullsia: 672228
Ora lokale: Sunday 1.38.PD
zonë: 68,3 mi²
Zona e orës: GMT-05:00
mot: Weather Icon32.8°F mjegullnajë
 1000 H St NW, Washington, DC 20001
Fitness QendratHotele dhe motele
 (202) 582-1234 |  Facebook
 2660 Woodley Rd NW, Washington, DC 20008
Strehim TjeraHotele dhe motele
 (202) 328-2000 |  Facebook
 1401 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20004
Strehim TjeraHotele dhe moteleShtëpitë e pushimit, kabina dhe vendpushimet
 (888) 259-8696 |  Facebook
 1331 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20004
Fitness QendratStrehim TjeraBare, pubs dhe tavernat
 (202) 393-2000 |  Facebook
 400 New Jersey Avenue NW
Strehim TjeraHotele dhe motele
 (202) 737-1234 |  Facebook

Qytete të afërta

Arlington Image
Arlington
 207627 3,8 milje larg
Farragut Square
 < 1 mi larg
Chinatown Image
Chinatown
 < 1 mi larg
Thomas Circle
 < 1 mi larg

Zgjeroni sot Prezencën Globale të Biznesit tuaj!

Regjistrohuni

E keni tashmë një llogari? Identifikohuni këtu .