Biznese në Bajza

Popullsia2346
Prefikset Telefon211
Ora lokalee shtunë 7:08 p.d.
Zona e orësOra verore e Evropës Qendrore
Gjer. dhe gjat.42.27639° / 19.43222°

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
6.7.154:58 m.d.4,312 km20 700 m5km ENE of Tuzi, Montenegrousgs.gov
6.7.156:42 p.d.4,410,8 km20 350 m3km E of Tuzi, Montenegrousgs.gov
10.12.1310:33 p.d.4,622,3 km30 680 m3km SW of Podgorica, Montenegrousgs.gov
10.2.106:25 m.d.4,38,6 km26 600 mMontenegrousgs.gov
2.8.075:45 p.d.3,718,5 kmNoneMontenegrousgs.gov
30.8.0611:59 p.d.3,612,1 km18 700 mAlbaniausgs.gov
26.8.068:32 p.d.4,227,2 km8 700 mMontenegrousgs.gov
25.5.063:45 p.d.3,622,4 km17 300 mMontenegrousgs.gov
1.3.061:51 p.d.4,48,3 km17 000 mAlbaniausgs.gov
7.9.0512:34 m.d.3,224,1 km21 700 mMontenegrousgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Bajza, Qarku i Shkodrës

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Bajza, Qarku i Shkodrës

Bajza është një qytet i vogël (Komuna e Kastratit) e vendosur në pjesën veriore të Shqipërisë, rreth 25 larg nga qyteti i Shkodrës. Bajza është e njohur edhe për Stacioni hekurudhor i Bajzës. ka në administrimin e saj 12 fshatra : kufizohet si më poshtë :  :..  ︎  Faqja Bajza Wikipedia