Biznese në Kinarut

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 19,2%
 Restorantet: 18,6%
 Ushqim: 11,4%
 industri: 9%
 Shёrbimet profesionale: 8,7%
 Besimi: 6,6%
 Automobilistik: 6%
 Tjetër: 20,7%
Përshkrimi i industrisëNumri i ndërmarrjeveVlerësimi mesatar i GoogleBizneset për 1.000 banorë
Lavazh60,3
Riparimi i makinave 63.70,3
Policia dhe zbatimi i ligjit50,3
Edukimi i lartё (kolegjet dhe universitetet)50,3
Dyqane ushqimore dhe supermarkete 74.00,4
Ndërtimi i shtëpive60,3
Pasuri të paluajtshme80,4
Ndërtimi i objekteve160,9
Shitje tjetёr me shumicё70,4
Kishat54.70,3
Xhamitë114.60,6
Restorante Malajzisë90,5
Dyqane mobilje54.70,3
Furnizimet e zyrës dhe dyqane shkrimi50,3
Pajisjet shtëpiake dhe mallra54.00,3
Popullsia18029
Prefikset Telefon88
LagjetKawasan Perindustrian Lok Kawi, Taman Pantai Lok Kawi
Ora lokalee shtunë 1:01 p.d.
Zona e orësOra e Malajzisë
Gjer. dhe gjat.5.8231° / 116.0466°

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në Kinarut
 Kawasan Perindustrian Lok Kawi: 52,2%
 Taman Pantai Lok Kawi: 17,4%
 PPR Taman Kinarut Ria: 4,3%
 Kampung Soka: 4,3%
 Phase 1 Lok Kawi Industrial Estate: 4,3%
 Lok Kawi Industrial Estate Phase 2A: 4,3%
 Kampung Laut: 4,3%
 Lokkawi Industrial Area: 4,3%
 SMK Kinarut: 4,3%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në Kinarut
 Prefiksi Telefon 88: 69%
 Prefiksi Telefon 19: 11,9%
 Prefiksi Telefon 16: 4,8%
 Prefiksi Telefon 12: 4,8%
 Tjetër: 9,5%

Shpërndarja e biznesit sipas çmimit për Kinarut, Sabah

 i lirë: 47,9%
 mesatar: 47,9%
 i shtrenjtë: 4,2%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
8.3.185:06 p.d.5,266,3 km10 000 m16km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
23.6.152:32 p.d.4,565,5 km15 320 m22km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:29 p.d.5,382 km7 250 m27km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:25 p.d.4,480,1 km15 010 m21km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.1510:45 m.d.4,677,4 km10 000 m20km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.158:13 p.d.4,482,7 km18 230 m21km NNE of Ranau, Malaysiausgs.gov
4.6.154:15 m.d.657,6 km10 000 m14km WNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
1.2.143:35 p.d.4,666,5 km17 280 m24km SSE of Kota Belud, Malaysiausgs.gov
26.5.914:16 p.d.5,485,2 km18 000 mSabah, Malaysiausgs.gov
26.5.914:14 p.d.4,778,6 km33 000 mSabah, Malaysiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kinarut, Sabah

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Kodet Postare

Përqindja e bizneseve nga Kodet Postare në Kinarut
 Kodi Postar 89500: 52,7%
 Kodi Postar 89600: 28%
 Kodi Postar 88200: 5,4%
 Tjetër: 14%